Solliciteren Buitenland

Solliciteren in het buitenlandIndien je gaat solliciteren in het buitenland of bij een internationaal bedrijf kan er gevraagd worden een brief en cv in een andere taal op te maken.

Elk land heeft zijn eigenaardigheden met betrekking tot solliciteren en het vinden van een baan. Met tips, voorbeeldbrieven, voorbeeld-CVs en een woordenlijst willen we jouw positie op de buitenlandse arbeidsmarkt versterken.

Sollicitatieinfo.nl heeft daarom een aantal brieven, cv's, tips en links in een aantal talen, namelijk:


Engels
Frans (in aanbouw)
Duits (in aanbouw)
Spaans (in aanbouw)

Engels is de eerste wereldtaal en dus het meest gebruikt. De meeste Nederlandse mensen spreken dan ook vaak wel redelijk Engels. Maar hoe schrijf ik nou bijvoorbeeld een foutloze Engelse brief? Zijn de standaards hetzelfde, waar moet ik op letten etc. Tot op heden hebben wij alleen nog de Engelse taal behandeld. Spaans, Frans en Duits zullen echter snel volgen.

Engels, klik hier ...
Frans (in aanbouw)
Duits (in aanbouw)
Spaans (in aanbouw)Brief en CV vertalen Nederlands naar Engels

TIP
: Opgelet, vertalen van Nederlands naar het Engels

Jouw Nederlandse sollicitatiebrief en CV laten vertalen naar het Engels?

Dat kan via
XL Vertaal Service. Jou persoonlijke sollicitatiebrief en CV letterlijk en correct vertaald naar het zakelijk Engels. Dit is een betaalde professionele service. Vraag vrijblijvend een offerte op, klik hier.

Vertaling wordt gedaan door Native speakers Engels welke uw brief op het hoogste niveau vertalen. Corrigeren van brieven en cv's is tevens mogelijk.

Interesse?

Email de brief en CV naar
stephenie@xl.nl en binnen 2 werkdagen ontvangt u een offerte voor de vertaling. Of surf naar www.xlvertaalservice.nl en vraag online een offerte op.


Terug naar de Homepage: Klik hier